Beste Klant,

 

Reeds 20 jaar ben ik de zaakvoerder geweest bij GROEP VERFCENTRUM (groothandel in verf, vloerbekleding, enz...)met vestigingen te Roeselare, Antwerpen, Oudenaarde en Ieper.  Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik geen geheimen meer heb in het adviseren van de juiste verftoepassingen.  Jarenlang gaf ik adviezen in industrie alsook privĂ©.  Van anti-corrossie tot brandverf tot kleuradvies...  Recent heb ik mijn zaken verkocht en zal ik terug starten bij mijn roots.

 

Annoo 1982 (zie foto's rechts).  Onze familie startte VERLEDENS GEBROEDERS BVBA.  Guy en Serge Verledens stonden aan het hoofd van een nieuw schilderbedrijf.  Snel kwamen alle broers en zusters het bedrijf vervoegen.  Succes was het,  want na 10 jaar hadden we reeds 32 mensen in dienst.  Waaronder ook mezelf,  waar ik de eerste knepen van het vak leerde. Van leerkracht tot werfopvolging.

 

Nu 35 jaar later is het tijd om de traditie voort te zetten.  De naam VERLEDENS GEBROEDERS BVBA verandert in WE PROTECT.  We gaan ons vooral toeleggen op anti-graffiti, belijning, brandverven, nano-techiek maar zeker ook het decoratieve.

 

We zijn ervan overtuigd dat mijn kennis in combinatie met Serge en Guy deze zaak een nieuwe boost kan geven en hopen van harte dat jullie ons niet zullen vergeten voor eventuele offertes of advies!!

 

Tot schilders,

Ducasteele Christophe

 

 

 

 

              WE PROTECT - HEILIG-HARTSTRAAT 82/84 - 8800 ROESELARE   GSM: 0498/876565